SEO maxim

© 2018 All rights reserved. SEO maxim

Firma de Curatenie Best Cleaning Experts ofersa servicii complete de curatenie profesionista

Home / News / Firma de Curatenie Best Cleaning Experts ofersa servicii complete de curatenie profesionista

Create a News listing

Cautati o Firma de Curatenie profesionista? Ati venit unde trebuie! Pentru a fi cat mai eficienti si pentru a optimiza costurile a fost nevoie sa testam o serie de aparate si detergenti. Astfel, firma Best Cleaning Experts a ales cele mai bune produse de curatenie specifice fiecarui tip de operatiune. Pentru o cat mai buna organizare, firma de curatenie Best Cleaning Experts stabileste proceduri inainte de fiecare interventie de curatenie. Suntem cei mai atenti, suntem cei al caror obiectiv este stralucirea prin curatenie. Si prin zambetul tau de la final.

Pentru noi, ziua de joi, este cea mai placuta zi din saptamana la birou. Este o placere sa venim sa gasim totul curat si aranjat, ca si cum spatiul ar fi nou si recent mobilat. Mai multi clienti au spus ca au impresia ca tocmai ne-am mutat, pentru ca totul pare asa proaspat si curat! Când, de fapt, e asa datorita Best Cleaning Experts, firma de curatenie in Bucuresti! 

Astfel, clientii se intorc la noi pentru ca oferim servicii de curatenie care functioneaza pe termen lung si care trateaza fiecare coltisor al apartamentului, pana la cele mai mici detalii. Pentru a ne conserva reputatia in raport cu alte firme de curatenie din Bucuresti, ne propunem sa oferim servicii de curatenie complete. In cadrul bailor ne ocupam de indepartarea panzelor de paianjen si a prafului insistent. De asemenea, ne preocupa igienizarea podelelor, a toaletelor, oglinzilor, pieselor cromate, cabinelor de dus sau a peretilor de faianta.

In cadrul zonelor de dormit sau de recreere, personalul firmei noastre de curatenie ofera atentie pardoselilor, usilor, pieselor de mobilier si altor suprafete cu care proprietarii intra in contact. In plus, firma de curatenie Best Cleaning Experts elimina praful general cu ajutorul unor aspiratoare profesionale si cu sprijinul solutiilor moderne de curatare si igienizare. Nu in ultimul rand, ne ocupam de intretinerea bucatariilor de apartamente, curatand blatul pieselor de mobilier, suprafetele de gatit, vasele de picurare, chiuvetele si praful general de pe toate aparatele din bucatarie.

 Pentru o curatenie profesionala, firma Best Cleaning Experts respecta standardele de culoare in functie de tipul suprafetelor si accesoriilor folosite. Aceasta selectie se aplica pentru lavete, mopuri si galetile necesare procesului de curatenie si contribuie la reducerea posibilitatii de contaminare a suprafetelor prin dedicarea exclusiva a instrumentelor pentru fiecare spatiu in parte. De exemplu, rosu este pentru lavetele si ustensilele pentru zona de baie, unde riscul de contaminare si infectii este foarte ridicat.

Posted on May 14, 2018