word cloud

Una din garantiile ca modul de lucru si afacerea dumneavoastra vor fi gestionate corect si eficient reprezinta folosirea unui software personalizat, dezvoltat si creat dupa cerintele dumneavoastra pe baza studiuluii propriu al proceselor interne, sau a unei consultante si analize aprofundate, realizata de SEOMAXIM SRL.

Echipa noastra este capabila sa raspunda cerintelor dumneavoastra in ceea ce priveste implementarea unui  software personalizat chiar si pentru cele mai pretentioase cerinte, ajutandu-va sa va optimizati astfel munca si timpul.

In cazul detinerii unui software personalizat, care sa corespunda specificului activitatii dumnevoastra, avantajele se fac simtite imediat prin eficientizarea muncii angajatilor dumneavoastra, avantaje competitive de natura exclusiva, posibilitatea deschiderii cu usurinta a unei filiale de lucru care va putea fi coordonata si monitorizata de la sediul central.

Din cauza faptului ca solutiile IT nu pot fi identice pentru mai multe afaceri, iar pachetul standard de solutii nu indeplineste cerintele specifice fiecarui client, cu un software personalizat veti beneficia de avantajele unei implementari fara probleme, usurinta in eventualele modificari ulterioare, nu necesita modificari de platforma, riscurile sunt extrem de mici,se muleaza perfect pe nevoile dumneavoastra.

SEOMAXIM SRL garanteaza indeplinirea cerintelor specifice fiecarui client, oferindu-va cele mai bune solutii IT, care va vor ajuta sa ramaneti in fruntea competitiei. Echipa noastra utilizeaza platforme de dezvoltare software inovatoare, cele mai noi tehnici de inginerie si management software, creaza solutii perfect adaptabile proiectului dumneavoastra, in functie de aptitudinile echipei si nivelului de complexitate dorit, asigurandu-va de consiliere si suport permanent.

 

Preturile pentru Soft personalizat incep de la 499 Euro.