seo

Suntem in era in care firmele mici devin companii de succes peste noapte, iar fondatorii lor trec de la statutul de anonim la cel de afacerist de succes in timp record. Cum fac asta? Simplu, devenind celebri. Si cine-I mai indreptatit sa decida astazi cine are dreptul de a fi celebru, daca nu Google? Cu o “optimizare site” realizata de specialistii SeoMaxim si o promovare pe Google facuta corect, ti-ai obtinut “o promovare SEO” de zile mari, care-ti va mari de zeci de ori traficul pe site si iti va mari numarul de afisari pe prima pagina de rezultate din motoarele de cautare.

SeoMaxim este firma SEO care ofera importanta cuvenita activitatilor de promovare site si optimizare site in concordanta cu regulile Google si ultimele tendinte de promovare SEO din lume.

SEO este important si reprezinta una dintre cele mai folosite metode de promovare online. Daca vrei un brand de succes probabil stii deja cat de importanta este o promovare site realizata corect. Scopul tau este si scopul nostru. Vrem sa apari acolo unde potentialii tai clienti cauta servicii sau produse similare cu cele pe care le ofera firma ta.

Utilizarea instrumentelor SEO in orice afacere, este vitala promovarii corecte si de impact, lucru care necesita o invatare continua in promovarea SEO, iar SEOMAXIM va ofera garantia rezultatelor si calitate inalta la preturi acceptabile.

Ce beneficii iti aduce prezenta site-ului tau in prima pagina Google? 

  1.  o cantitate imensa de trafic,
  2. increderea utilizatorilor si potentialilor clienti ai companiei.

Specialistii SeoMaxim iti ofera cinci mari motive pentru a investi timp, efort si resurse in SEO!

  1. Peste 80% din trafic este obtinut din afisarile de pagina Google
  2. Google este lider in randul motoarelor de cautare si peste 80% din utilizatorii unui site provin de pe Google.
  3. Promovarea prin SEO este domeniul in care s-au investit sume de ordinul miliardelor de euro, existand studii care preconizeaza ca in 2016 suma investita va fi de aproximativ 77 miliarde de dolari.
  4. 90,43% din traficul total este generat de Google.
  5. In 2001, in urma unui studiu efectuat de Slingshot, s-a constatat ca prima pozitie din rezultatele cautarilor pe Google a avut o rata a click-urilor de 18,2% din tot traficul, iar a doua pozitie primind 10,1%.

Lasa-ne sa-ti perfectionam site-ul, sa te imprietenim cu Google si sa te ajutam sa economisesti timp si bani. Seo este instrumentul preferat al liderilor, al oamenilor de succes.