windows logo large

 

 

Windows Phone nu a fost pana acum un sistem de operare prea popular, cu toate ca majoritatea smartphone-urilor create de Nokia au folosit diferite variante de Windows Phone. Insa, avand in vedere ca de cateva luni, divizia responsabila de crearea telefoanelor din cadrul Nokia a fost cumparat de catre Microsoft, cei care au creat la randul lor Windows Phone, sunt mari sanse ca in viitorul apropiat, telefoanele ce folosesc Windows Phone sa inceapa sa fie din ce in ce mai populare.

In orice caz, piata aplicatiilor create prin programare Windows Phone a inceput sa creasca considerabil. De aceea, este indicat ca oricine are de gand sa lanseze o aplicatie mobila pentru celelalte platforme mobile, sa ia in considerare si Windows Phone, pentru ca, mai devreme sau mai tarziu, acet sistem de operare va avea o cota de piata foarte atractiva.

In prezent, in cazul in care doriti servicii de app development, majoritatea furnizorilor va pot ajuta in dezvolatrea unor aplicatii pentru Android, si in cazuri exceptionale pentru iOS. Noi, la SEO MAXIM, oferim servicii de dezvoltare aplicatie pe orice sistem de operare mobil, inclusiv Windows Phone. Specialistii nostri sunt capabil sa proiecteze o aplicatie pentru dumneavoastra pe aceasta platforma mobila, indiferent daca e vorba de o aplicatie destinata unui site de stiri, a unui blog, a unui magazin online sau, bineinteles a unui joc. Pana la urma, aplicatiile de tip gaming sunt cele mai populare, mai ales la noi intara, iar atat timp cat exista o piata de desfacere inca dornica de acest tip de aplicatii, tot ce trebuie sa faceti este ca dumneavoastra sa veniti cu ideea, iar noi va garantam mijloacele de punere a acestiea in practica.

Asadar, daca urmatorul segment de piata pe care doriti sa va dezvoltati este reprezentat de dispozitivele mobile ce folosesc Windows Phone, tot ce trebuie sa faceti este sa ne contactati pe noi.

 

 

 

Preturile pentru Programare Windows Phone 8  incep de la 499 Euro.