tips in hiring an iphone app developer

Toata lumea foloseste smartphone-uri. Daca pana acum cativa ani, cel putin in Romania, smartphone-urile nu erau foarte bine reprezentate pe piata, in prezent, cota acestora a crescut considerabil.  Odata cu acestea au aparut si aplicatiile mobile. Avand in vedere faptul ca peste 70% din utilizatorii de smartphone-uri folosesc in mod constant aceste device-uri pentru a naviga pe internet, piata aplicatiilor mobile a crescut considerabil in utlimul timp.

Treptat, au inceput sa prinda teren si telefoanele inteligente a celor de la Apple, celebrele iPhones. Chiar daca la noi in tara dispozitivele celor de la Apple nu sunt inca la mare cautare, tendintele arata ca aceasta directie se va schimba in curand, si ca iPad-ul, iPhone-ul si alte asemenea vor concura de la egal la egal cu celelalte gadget-uri si device-uri mai populare.

De aceea, este indicat sa fiti pregatit din timp pentru aceasta situatie.  In cazul in care aveti un site de stiri, sau orice fel de portal online, indicat ar fi sa luati in calcul si dezvoltarea unor aplicatii care sa poata fi rulate de dispozitivele ce folosesc iOS. Chiar daca vorbim de o aplicatie care sa faciliteze citirea unui portal de stiri, sau de o aplicatie tip joc, iOS prezinta un potential imens la noi in tara, si de aceea o indreptare a atentiei catre dispozitivele ce ruleaza acest sistem de operare este o idee de luat in considerare.

Noi avem capacitatea de a va ajuta in aceasta privinta. Atat timp cat este vorba de programare iOS, de dezvoltarea de aplicatii de orice tip care sa ruleze pe acest sistem de operare, specialistii nostri va pot oferi cele mai bune solutii.

Asadar, daca si dumneavoastra sunteti de parere ca dispozitivele de la Apple vor acapara in curand o buna parte din piata mobila din Romania, contactati-ne pentru a dezvolta impreuna aplicatia perfecte destinata iOS.

 

Preturile pentru Programare iOS incep de la 499 Euro.