blackberry logo

Cu siguranta ca telefoanele celor de la BlackBerry nu sunt foarte populare la noi in tara, insa cand vine vorba de segmentul business, BlackBerry inca detine o cota importanta din piata. Daca la acest aspect adaugam si faptul ca cei ce sunt implicati puternic in industria afacerilor de orice fel folosesc smartphone-urile in primul rand pentru a naviga pe internet, dezvoltarea unor aplicatii prin programare BlackBerry incepe sa capete sens.

Pana la urma, aplicatiile mobile, mai ales aplicatiile create pentru diferite site-uri sau portal-uri de informatii sunt, in mare parte dedicate celor care folosesc in mod constant smartphone-ul sau tableta, celor care au un stil de viata dinamic si celor care trebuie sa fie la curent cu ultimele noutati intr-un timp cat mai scurt. Cel mai bine, in aceste situatii se incadreaza oamenii de afaceri, care dupa cum am spus ulterior, inca prefera smartphone-urile celor de la BlackBerry. Pana la urma, celebra firma canadiana a declarat in repetate randuri faptul ca principala piata de desfacere pentru produsele lor va fi reprezentata de segmentul business.

Chiar daca multe firme s-au reprofilat si au incetat sa se mai dezvolte catre platformele celor de la BlackBerry, preferand in schimb sa se orienteze catre alte sisteme de operare mobile, noi, cei de la SEO MAXIM inca suntem de parere ca BlackBerry reprezinta o piata cu un capital foarte important.

De aceea, in cazul in care aveti o idee pentru o aplicatie mobila care ar putea fi folosita de catre cei implicati in sectorul de business din Romania, sau de ce nu, chiar si din strainatate, atunci,  cel mai indicat ar fi sa ne contactati pe noi. Puteti fi sigur ca specialistii nostri in programare BlackBerry vor face tot posibilul pentru a va oferi un un rezultat final care sa convina dorintelor dumneavoastra din toate punctele de vedere.

 

Preturile pentru Programare Blackberry incep de la 499 Euro.