d d fa c a debf large

Cand ne referim la Android, trebuie sa intelegem ca este cel mai popular sistem de operare mobil din lume. Chiar daca in unele tari, iOS are mai multi utilizatori, la nivel global Android este cu sigurnata cel mai utilizat sistem de operare. Acelasi lucru se aplica si in cazul Romaniei, unde dispozitivele ce folosesc Android au cea mai mare cota de piata.

De aceea, pentru dumneavoastra, acest lucru reprezinta o nou metoda de promovare a serviciilor si de fidelizare a clientilor. Pentru a putea face acest lucru, veti avea nevoie de o aplicatie mobila creata special pentru dispozitivele ce folosesc Android. 

Cu siguranta stiti ca cei care au smartphone-uri sau tablete ce ruleaza Android, folosesc aceste device-uri la navigarea pe internet. Pentru a nu folosi un browser mobil care ar putea intr-un fel sau altul sa altereze continutul sau design-ul site-ului dumneavoastra, utlizatorii ar trebui sa aiba acces la o aplicatie, dezvoltata prin programare Android, care sa afiseze intr-un mod cat mai fidel continut-ul portalului dumneavoastra, indiferent daca ne referim la un magazin online, la un site de stiri sau chiar la un blog.

Ca sa nu mai vorbim de faptul ca aplicatiile Android de tip gaming sunt din ce in ce mai populare, iar in cazul in care aveti o idee de un astfel de joc, de ce nu l-ati pune in practica? Oricum, indiferent de motivul pentru care ati avea nevoie de o aplicatie Android, specialistii nostri sunt pregatiti sa ii dea viata. Poate fi o aplicatie cu adevarat complexa, sau ceva simplist, indiferent de situatie, specialistii nostri vor trata cu seriozitate proiectul dumneavoastra, iar rezultatul final va fi exact asa cum vi-l doriti.

 

Preturile pentru Programare Android incep de la 499 Euro.