untitled

Si in Romania a inceput sa prinda din ce in ce mai mult contur comertul online, ceea ce a determinat comerciantii sa ofere clientilor alternativa platii online prin card.

Implementarea unui sistem de plata online cu cardul este foarte simpla si de aceea va recomandam acest sistem de plata, care va fi efectuat in deplina siguranta si confidentialitate, datele dumneavoastra personale fiind securizate.

SEOMAXIM SRL va ofera cele mai bune solutii de implementare a sistemului de plata cu cardul pe website, astfel clientii vor putea achita online produsele sau serviciile achizitionate de la dumneavoastra.

 

Avantaje:

 • Cresterea credibilitatii si seriozitatii afacerii tale prin inserarea unei metode online de plata (Visa /Mastercard / Maestro);
 • Furnizarea unor solutii complete de plata pentru fiecare client;
 • Posibilitatea de a incasa bani din afara tarii pentru livrarea produselor sau serviciilor disponibile;
 • Solutie optimizata pentru plati de pe dispozitive mobile;
 •  Platforma de plati multi-language & multi-moneda;
 •  Pagini de plata personalizate.

Comertul electronic, cunoscut si sub numele de e-commerce sau e-business, este format din vanzarea si cumpararea de produse sau servicii prin sisteme electronice, cum ar fi internetul si alte retele de calculatoare. Valoarea schimburilor comerciale efectuate electronic a crescut extraordinar odata cu folosirea pe scara larga a Internetului.

Intr-un procent foarte ridicat, comertul electronic se desfasoara in intregime prin intermediul virtual, de exemplu, plata utilitatilor (poti primi factura prin e-mail sau prin telefon si sa o platesti direct cu cardul online, prin transfer bancar, prin internet banking sau direct pe site-ul companiei); dar tot comert electronic este si vanzarea de produse online si transportul lor fizic la clientul cumparator. Plata se poate face raburs, dar mai nou, se poate realiza direct cu cardul online (in aceasta varianta, de cele mai multe ori, site-urile ofera unele beneficii deoarece este in interesul lor sa reduca riscul neridicarii coletului).

Cele mai cunoscute, sigure si utilizate sisteme de plata online sunt: 

 1. Authorize.Net

Acesta este unul dintre cele mai folosite sisteme de plata la nivel mondial, avand o baza de utilizatori de peste 300.000 de comercianti. Authorize.Net este metoda de plata folosita de site-uri, prin care acestea au o poarta de acces la platile facute de client.

Acesta are o taxa de instalare de 99$, iar chiria pe luna este de 20$ și o taxa de 0.10$ per tranzactie.

 

 1.  PayPal

Acesta a tranzactionat in 2011 peste 4 miliarde de dolari, facandu-l unul dintre cele mai utilizate sisteme de plata online. Platile PayPal sunt realizate folosind contul unui utilizator existent si care are un card de credit. Banii pot fi trimisi direct la o adresa de e-mail, stimuland astfel utilizatorii sa se inscrie pentru un nou cont PayPal. De asemenea, permite utilizatorilor sa trimita bani prin intermediul serviciului, dar trebuie sa fie permisa aceasta caracteristica.

PayPal ia 2,9% + 0.30$ per tranzactie si nu are nicio taxa de instalare sau taxe lunare.

 

 1. Google Checkout

Acesta este varianta Google la PayPal. Google Checkout permite utilizatorilor sa plateasca pentru bunuri si servicii printr-un cont conectat la Google. Beneficiul major al acestui serviciu este ca nu trebuie sa iti creezi si administrezi alt cont, ci te poti folosi de contul Google pe care il ai si il folosesti deja pentru alte activitati.

Taxele Google Checkout incep de la 2,9% + 0.30$ per tranzactie pentru produse mai ieftine de 3.000$. Procentul scade in functie de volumul lunar de vanzari.

 

 1. Amazon Payments

Permite utilizatorilor sa primeasca banii folosind API-ul lor.

Taxele incep de la 2,9% + 0.30$ per tranzactie pentru platile mai mari de 10$; pentru tranzactii mai mici de 10$ taxa este de 5% + 0.05$ per tranzactie.

 

 1. Dwolla

Reprezinta competitia directa pentru PayPal. Este unul dintre cele mai noi aparitii in spatiul de plati online, dar compania tranzactioneaza deja peste 1 milion de dolari pe zi.

Configurarea platii este asemanatoare cu PayPal, dar castiga detasat la taxele de tranzactionare: nu percepe taxe pentru tranzactiile mai mici de 10$, iar pentru cele care depasesc acest prag solicita 0.25$ per tranzactie.

 

SEOMAXIM SRL va ofera cele mai bune solutii de implementare a sistemului de plata cu cardul pe website, astfel clientii vor putea achita online produsele sau serviciile achizitionate de la dumneavoastra.

Cea mai eficienta metoda in Romania consta in a implementa plata cu cardul direct cu banca dumneavoastra, fara intermediari.

 

Preturile pentru Integrari plati cu cardul si sms incep de la 299 Euro.