web seo

Optimizarea SEO off page reprezinta strategia de marketing construita pe baza analizei afacerii si studierea concurentei, indexarea Google, inscrierea in directoare, link building-uri, sau orice alta activitate executata  din afara site-ului care are scop principal cresterea popularitatii site-ului.

Aceasta optimizare semnifica diferite procedee de SEO care nu au legatura cu continutul sau structura unei pagini web.

Optimizarea  off page contine cele mai importante tehnici de lupta ale SEO, deoarece, folosirea acestora intr-un mod corect pot sa te pozitioneze in topul clasamentului cautarilor, dar te pot si surclasa, daca sunt folosite incorect si intr-un mod abuziv. Aceasta tehnica consta in crearea de continut pentru fiecare dintre cuvintele cheie folosite si deja optimizate in interiorul site-ului, obtinerea de link-uri de pe alte site-uri catre site-ul tau care pot fi considerate voturi. Cu cat aceste link-uri cresc in amploare, cu atat site-ul va fi mai bine pozitionat in motoarele de cautare.

Enumeram aici doar cateva exemple de Optimizare SEO Off page:

  • Inscrierea de directoare web
  • Scrierea, publicarea de advertoriale si articole de calitate
  • Publicarea link-ului pe twitter si in retelele de socializare
  • Publicare de anunturi
  • Publicarea de articole de presa

Totodata trebuie sa urmaresti constant cate site-uri au link-uri catre pagina ta, ce texte folosesti cand pui un link catre pagina ta, care este PR (page rank-ul) paginii care pune un link catre pagina ta, cat de relevant este site-ul care pune link-ul catre tine, etc.

Trebuie sa intelegi foarte bine toate acestea, si sa evaluezi extrem de corect cand lucrezi la optimizarea paginii off page. Aceasta optimizare ar trebui sa fie intotdeauna prioritara in campania de marketing, deoarece este modul cel mai accesibil de a obtine vanzari.

 

Preturile pentru Optimizare SEO incep de la 199 Euro.