Un roman, client SEOmaxim, construieste case in copaci in Anglia

Nota: 5 din 5

My Treehouse” este un proiect care se desfasoara in Anglia si este dezvoltat chiar de un roman! Casute in copac, mobilier pentru gradina sau locuri de joaca pentru copii din lemn, sunt cateva dintre lucurile minunate pe care echipa oamenilor pasionati de prelucrarea lemnului le face de la 0, cu mana.

 Nu putem spune cu siguranta daca mai sunt asa de multi oameni care sa lucreze cu atata maiestrie lemnul, pare una dintre acele meserii care dispar incet si lasa loc tehnologiei, productiei in masa.

Totul a pornit acum mai bine de 30 de ani, cand bunicul initiatorului acestui proiect a construit o casuta mica intr-un nuc, pentru copii. Acest eveniment a reusit sa stranga toata familia laolalta, chiar si vecinii. A fost o sursa de sincera veselie, care a ramas adanc intiparita in mintea si inima tuturor, iar acum este si randul altora de a se bucura de propria lor casuta in copac!

Treehouse

Toti ne-am dorit la un moment dat in copilaria noastra o asemenea casuta unde sa ne jucam si sa ne invitam prietenii. Pornind de la aceasta idee, s-au pus bazele proiectului care nu i-a lasat reci pe englezi, din contra!

Oamenii au avut o reactie pozitiva, iar “My Treehouse” a prins aripi si a construit o casuta in copac chiar si pentru celebrul actor Roger Moore – daca si James Bond a ales “My Treehouse”, inseamna ca acesti oameni fac ceea ce trebuie!

SEOmaxim apreciaza originalitatea si ideile inedite, care vin din suflet pentru oameni. Sustinem si credem in proiectul “My Treehouse” pentru ca este o sursa de bucurie atat pentru cei mici cat si pentru cei mari, pentru ca sunt originali si modeleaza materia cu propriile maini spre incantarea noastra!

Sustineti si voi “My Treehouse”, faceti-le cunoscuta povestea si succesul pentru a motiva si alti oameni sa-si urmeze pasiunea si visele!