Scorilo Turism te invita la petrecere de Craciun si Revelion!

Nota: 5 din 5

Sarbatorile de iarna se apropie cu pasi repezi, iar majoritatea dintre noi nu am avut timp nici sa realizam cand a trecut deja anul. Tocmai din acest motiv, Scorilo Tursim organizeaza Vacante Ieftine de Craciun si Revelion pentru toate buzunarele si, mai ales, pentru cei care nu au avut timp de pregatiri si vor sa se relaxeze intr-o atmosfera 100% traditional romaneasca!

Aveti posibilitatea de a alege dintre doua evenimente pentru fiecare sarbatoare dupa cum urmeaza:

Ce putem spune mai mult despre frumusetea acestor locuri, mandria Romaniei? Trebuie sa vezi cu ochii tai!

Putem garanta o petrecere pe cinste cu bucate alese si bauturi romanesti, vizite la cele mai importante Atractii Turistice Romania din zona, multi prieteni si voie buna!

Plictiseala nu este inclusa in program! Avem partie de ski si pentru sanie, monumente istorice si culturale pe care orice roman trebuie sa le viziteze macar o data in viata, peisaje care iti vor ramane intiparite in minte pentru mult timp.

Locatiile au fost special alese pentru a oferi tuturor doritorilor momente si emotii autentice, cu adanci radacini in traditia romaneasca si obiceiuri care prin alte parti au fost demult uitate. Profita de aceasta ocazie pentru a-ti usura sufletul, a te re-conecta la datinile strabune si implicit la copilarie sau, de ce nu, pentru a prezenta si altor prieteni sau turisti cum se desfasoara sarbatorile de iarna in Romania.

Aceste pachete de sarbatori au preturi de Vacante Reduse!

Intra pe site si rezerva un loc chiar acum deoarece sunt limitate!