PDMedia - calculatoare second hand si laptopuri second hand la super preturi!

Nota: 5 din 5

PDMedia comercializeaza calculatoare second hand, laptopuri second hand, monitoare ieftine si componente IT resigilate sau noi.

Majoritatea echipamentelor IT pe care le vindem vin din tari precum Anglia, Olanda, Germania, etc. Toate produsele sunt verificate inainte de a fi puse la vanzare si inainte de a fi livrate. Acestea prezinta urme foarte fine de uzura.

Pe site puteti gasi marci variate si de renume ca Dell, Asus, Sony, HP. Aceste monitoare, calculatoare second hand si laptopuri second hand resigilate, dintr-un motiv sau altul, s-au intors la producator in urma unui leasing. Nu sunt stricate, ci perfect functionale si la preturi mult mai mici decat unele noi.

Daca nu este specificat altfel, laptopurile vin cu o baterie functionala (30 de minute in idle minim) si cablu de alimentare.

Achizitionarea de echipamente refurbished va ajuta sa economisiti bani si in acelasi timp sa beneficiati de un produs perfect functional, foarte putin uzat. In plus, la PDMedia toate produsele vin insotite de o garantie.

Preturile pentru aceste monitoare, calculatoare second hand si laptopuri second hand sunt foarte mici, iar acest lucru permite tot mai multor persoane sa aiba acces la un calculator si la informatie. Suntem multumiti ca putem oferi tuturor clientilor posibilitatea de a achizitiona un aparat functional, cu garantie.

Intrati pe site si analizati ofertele noastre, veti ramane impresionati de raportul calitate-pret al produselor pe care le comercializam.

PDMedia este intotdeauna aproape de nevoile oamenilor!

Laptopuri Second HandCalculatoare Second Hand