Cele mai noi tendinte in Design Interior, Mobilier Lemn, Mobilier MDF

Nota: 5 din 5

Trenduri 2016 pentru Corpuri de Iluminat si Design Interior
Corpurile de iluminat reprezinta sufletul unei decoratiuni interioare. Acestea pun in valoare accesoriile de design interior si redau relieful si culoarea unei incaperi.
De cativa ani, trendurile in iluminat incearca sa aduca si caracter intregului spatiu iluminat, nu se mai limiteaza doar la statutul pur functional.
Trendurile in iluminat pentru 2016 revolutioneaza orice lucru care tine de design interior si poate transforma orice incapere intr-un spatiu miraculos.
Corpuri de iluminat cu LED vor continua sa fie si in 2016 pivotul trendurilor in iluminat.
1. Penduluri si Candelabre
Sunt un trend foarte important pentru 2015 si se vor mentine in top si pentru 2016 pentru efectul lor decorativ deosebit.
2. Lumina naturala
Designerii si arhitectii vor cauta din ce in ce mai mult lumina naturala distribuita uniform in spatiile de locuit. Va fi un trend major in 2016, lumina naturala.
3. Design cu forme geometrice
Tehnologia LED ofera flexibilitate astfel ca trendul in 2016 va creea acele corpuri de iluminat sub orice forma geometrica in orice dimensiune. Conteaza doar creativitatea designer-ului.
4. Culoare
Corpuri de iluminat cu posibilitatea de schimbare a culorilor este existent deja pe piata iar in 2016 va continua acest trend impreuna cu integrarea acestuia in mod organic in spatiul de locuit. Luminile colorate vor sublinia designul unei camere sau al unui Mobilier Lemn in acceasi nuanta.
5. Arta
Fie ca este vorba de Mobilier Lemn, fie ca este vorba de Mobilier MDF ce este mai des utilizat in bai si bucatarii datorita rezistentei acestuia la umiditate, fie ca este vorba de accesorii casa gen sculpturi, tablouri, integrarea fixturilor luminoase este la indemana artistilor care nu vor ezita sa se exprime in acest an. Pe site-ul nostru gasesti Canapele Online cu design clasic sau modern, cu personalitate si cu design deosebit.