Ciorapi de Compresie, Ciorapi Medicinali de Varice pentru picioare nesanatoase!

Nota: 5 din 5

Cei mai buni Ciorapi Medicinali: ciorapi de varice si ciorapi de compresie pentru tratarea insuficientei circulatorii venoase si a varicelor cu edeme consecutive, doar la santebeautik.ro! Acesti ciorapi medicinali de varice pot fi purtati de toate persoanele care au problem cu picioarele: sufera de varice.

Sunt picioarele tale sanatoase?

Studiile arata ca unul din doi adulti are probleme cu picioarele si multi sufera de varice. Cauzele sunt multiple. O profesie care necesita mult stat in picioare, varsta inaintata, probleme cu greutatea in cazul supraponderalilor deoarce toata greutatea corpului se rasfrange asupra picioarelor, vene sparte, operatii la picioare, sarcina ( femeile insarcinate iau in greutate si picioarele au de suferit) sunt doar cateva dintre cele mai intalnite cauze care declanseaza aparitia varicelor.

Cum circula sangele in picioare?

Sistemul vascular al organismului uman consta in artere si venere. Arterele transporta sangele cu oxigen si nutrienti catre toate celulele din corp cu ajutorul inimii care pompeaza sangele, iar sangele fara oxigen este transportat inapoi catre inima si plamani.

Circulatia sangelui in vene se face de cele mai multe ori contra gravitatiei, deci venele trebuie ajutate de muschii gambei care prin tensiune imping sangele contra gravitatiei catre inima si plamani.

Cand si cum apar varicele?

Atunci cand venele nu-si indeplinesc functia. In cazul unei vene sanatoase, sangele este transportat in directia inimii si a plamanilor. Daca peretii venei isi pierd forma initiala, in cazul venelor varicoase, valvele venelor nu se pot inchide cum trebuie, sangele curge inapoi si congestioneaza venele.

Cum se trateaza varicele?

Cu ajutorul ciorapilor de compresie, Ciorapi Medicinali Varice care compreseaza venele si le readuc diametrul aproape de normal.

Cum functioneaza?

Ciorapii de Compresie exercita o presiune pe venele dilatate si pe picioare, astfel ele isi reiau forma initiala. Ciorapii medicinali garanteaza presiunea potrivita si un mod terapeutic al distributiei de presiune.

Daca medicul va prescrie o pereche de ciorapi medicinali, de compresie sau Ciorapi Varice, atunci SanteBeautike va ofera o gama larga de produse de calitate, la preturi avantajoase.