category website maintenance

Orice site cu probleme are nevoie de o detoxifiere, ca in cazul organismului uman, este nevoie de eliminarea elementelor negative care dauneaza si investit in recuperarea proprietatilor benefice. In acest caz, este nevoie de diminuarea riscurilor de SEO si link-uri negative care dauneaza o pozitionare buna in Google.

In principal, trebuie administrate actualizarile Google Penguin cu ajutorul localizarii si evaluarii de link-uri care pot fi daunatoare rancarii in motorul de cautare.

 

Cazurile in care un site poate sa fie penalizat sunt multiple. in general, daca aveti un site care a fost penalizat de Google, sunt cativa factori initiali pe care nu i-ati luat in calcul si care au ajuns sa va coste. Ne referim aici la serviciile SEO la care ati apelat pana acum.

 

Stim cu totii ca de cele mai multe ori, castigurile mari necesita investitii pe masura. Speculand pe baza acestui aspect, foarte multi “freelanceri” au oferit ani de-a randul servicii mult mai ieftine de optimizare SEO, fata de cele practicate de agentiile SEO serioase.

Mai mult decat atat, in ultima vreme au aparut pe piata foarte multe agentii de SEO care garanteaza primele pozitii in Google si servicii SEO de calitate la preturi de nimic, cu rezultate pe masura.

in primul rand, sunt rezultate de moment, rezultate care nu dureaza. in al doilea rand, cel mai probabil din cauza metodelor folosite, site-ul tau va fi penalizat de Google si vei fi pozitionat mai jos in Google.

 

Care sunt metodele de optimizare SEO care pot duce la penalizarea unui site?

 

In primul rand, orice iti permite o auto-inscriere a site-ului tau, fie directoare de link-uri sau directoare de articole iti poate aduce penalizari. Motivul este ca oricine poate sa faca asta si astfel, aceste site-uri devin pline de link-uri pe care Google le penalizeaza, iar daca site-ul tau se afla acolo, va fi penalizat si el.

O alta metoda o reprezinta Guest posting-ul excesiv cu continut de proasta calitate si cu link-uri platite. Pe langa acestea se mai gasesc o multime, de la comentarii spam la inscrieri in site-uri obscure etc.

Daca site-ul tau a fost penalizat sau daca te temi ca s-ar putea sa fie penalizat din cauza actiunilor luate anterior, trebuie sa apelezi imediat la noi pentru un proces de detoxifiere site. Metodele pe care le folosim va vor garanta fie ca site-ul sa aiba sansa sa scape de penalizari sau daca nu a fost penalizat deja, sa scapa de acest mare risc.

Orice link negativ poate determina o pozitionare slaba in Google, iar softul special pe care il folosim, Link Detox, este softul care ne ajuta in descoperirea tuturor acestor link-uri.

Softul in sine clasifica toate link-urile unui site si ne ajuta pe noi in procesul de curatare al profilului de link-uri. Pentru ca specialistii nostri sa poata sa va puna site-ul inapoi pe picioare, este nevoie de o perioada destul de buna de munca, insa cu ajutorul acestui soft si a cunostintelor in domeniu ale webmasterilor nostri, va garantam ca se vor vedea rezultate.

Asa dupa cum am spus, fie ca ai un site penalizat de Google sau te temi ca site-ul vostru ar putea fi penalizat, nu ezitati sa ne contactati pentru procesul de detoxifiere site

 

Specialistii nostri dispun de competente ample in domeniu si detin experienta necesara pentru a recupera un proiect si de a il pune din nou pe picioare, astfel incat sa beneficieze din nou de o pozitionare buna in Google.

 

Preturile pentru Detoxifiere Site incep de la 99 Euro.