Dacă dorești ca afacerea ta să fie găsită mai ușor de clienți noi pe internet ai nevoie de o optimizare a site-ului pentru motoarele de căutare, în special pentru Google. Un rang ridicat de căutare pe Google îți poate aduce un procent de 1000 de ori mai mare de accesări pe site decât dacă nu apari în primele pagini de căutare.

Ce înseamnă SEO?  SEO este prescurtarea de la „Search Engine Optimization”, adică optimizarea pentru motoarele de căutare. Acesta implică un set de operațiuni realizate în scopul creșterii rating-ului unui site web în lista de rezultate ale căutărilor, asociat cu anumite cuvinte sau expresii cheie. De reținut este că termenul SEO este folosit și pentru a denumi funcția persoanei care ocupă aceste atribuții.

SEO Maxim oferă consultanță și training-uri SEO pentru antreprenori și pentru angajați pentru o mai bună gestionare a mediului online și Social Media. Optimizarea site-ului afacerii dumneavoastră pentru motoarele de căutare implică o serie de abilități și tehnici pe care noi suntem dispuși să vi le prezentăm în cel mai scurt timp.

Trebuie să țineți cont că mediul online este într-o continuă dezvoltare, iar motoarele de căutare ca Google, Yahoo! sau Bing schimbă regulile jocului în permanență, de aceea orice SEO trebuie să fie adaptabil și să cunoască foarte bine mediul de lucru online. Ceea ce este productiv în spațiul virtual anul acesta, poate foarte ușor să nu mai funcționeze la fel de eficient anul viitor.

Cheia pentru o puternică dezvoltare economică a afacerii dumneavoastră reprezintă investiția în cunoștiințe de optimizare a site-ului și a instrumentelor de SEO, pe lângă o înțelegere aprofundată a mediului de afaceri și a necesităților clienților.

Mediul online este unul extrem de competitiv, deoarece fiecare vrea să ajungă în partea de sus a rezultatelor căutării pe Google pentru că acestea sunt cele mai accesate. Poziția de top în motoarele de căutare este scopul fiecărei afaceri online. SEO Maxim ține cont de scopurile business-ului tău și ți le transformă în strategii de SEO bine consolidate și puse la punct pentru o dezvoltare de durată și un trafic de internet crescut.

Totuși, un SEO eficient nu depinde doar de un rating bun, ci de o gamă mai largă de factori, cum ar fi:

  • Căutarea de cuvinte și expresii cheie
  • Conținutul site-ului
  • Ușurința de navigare și utilizare a site-ului
  • Crearea de conexiuni

Serviciile pe care noi vi le oferim sunt dintre cele mai variate și au în centrul atenției crearea unei relații directe și pe termen lung cu antreprenorii și angajații afacerii dumneavoastră pe care noi îi instruim. Experții noștri oferă servicii de cea mai bună calitate și o multitundine de resurse de învățare SEO. 

Putem efectua o analiză cuprinzătoare și aprofundată a site-ului dumneavoastră, în scopul de a dezvolta o campanie de SEO eficientă și cu un impact semnificativ. Vom analiza o serie extinsă de factori de conținut care pot afecta site-ul, precum și diverse tehnologii care pot fi utilizate pe site. Cu noi vă veți îmbunătăți în mod semnificativ rating-ul pe motoarele de căutare.

 

Preturile pentru Consultanta SEO incep de la 99 Euro.